#63 study week :)

hmm pejam celik pejam celik pejam tak celik celik. eh? haha tu maksudnya dah tertido. hihi. Al maklumlah sekarang minggu minggu yang sangat penat memandangkan dah nak dekat final. baru je settle dinner NOI aritu ttbe nak kene fokus dekat final plak. haiyo. cuti utk study week plak dapat 4 hari je. pastu nak cuti sem pon dapat 3 minggu je. aaaaaaaa nape sekejap sangatttttttttt

aku dah mula rase stress bila nak dekat exam ni, macam2 nak kene baca. ergghh.
okay think positive, and keep think that those subjects are easy :)

btw, petang tadi lepak dgn Miss Elliany Hawa , lecturer kesayangan saya! Dia ni sangat best lah senang cite, kalau boleh tak nak miss pon class dia, bila ter-miss tu rase mcm nak huwaaaaaaaaaaaa :( *ecehh :DD


lepas habis extra class yang dia buat tros kitorang ajak dia lepak minum2, yelaa arini last class dengan dia, okay ni yg buat aku sebak ni. serious sebak. mase dia ckp dia mintak maaf if dia ade buat salah pape selama class yg dia ajar, air mata aku mcm berlumba lumba nak keluar, sedih! :'(

patotnye bukan dia yg mintak maaf, kitorang yg patot. aku rase sampai bile2 pon aku nak contact dengan dia, sebab dia aku dah anggap mcm kakak aku sendiri je.

p/s : Miiss, kalau saya dah nak kahwin nnt saya jemput miss okay? *haha terbalik! patotnya sy yg nak dtg mase wedding miss nnt, hehe!






 Lots of  love , FATIN NATASHA BINTI JAMALUDIN 

okay ni aku nak selitkan cket gamba dinner aritu, hehe :)

mimi :)

fatin, umie and cda 


awin and syuhada

mr rabun and me 

psstt, nampak tak ape perbezaan aku dan mr rabun? aku putih, dia..... HAHA!

2 comments:

Zul Idzham said...

suke tiru i ouh u ni :p

hyda said...

last skali tuh, black and white. haha