#65 falling for you, like seriously ♥

aku dah jatuh hati.


serious! aku dah suke sgt dekat dia.

aku nak dia bole? nak tido je pk dia, bgn tido je ingat dia.


nak study pon ingat dia, *amboi melampau btol. haha


rase mcm nak makan je dia! aaaaaa nak sangat!

dear RED VELVET CAKE , i'm falling for you, like seriously. :)

okay sila terliur dengan gambar di bawah ni. aaaaaaa sedapnye!








haaa terliur tak? terliur en? mcm yummy gila! first time aku tau pasal kek ni, sbb aku baca blog seorang ibu kepada baby yg sangat sangat comel, nak tau sape? sila KLIK sini. masa mule2 tgk gamba kek ni, dah tertelan air liur aku mase tu. weh nampak sedap kot! tapi aku bet rasa dia pon mesti sedap. nak buat wish list bole? salah satu wish sy, bday sy nnt, tlg bg sy kek ni. thank you! haha tak bole bla.

okay tu je nk tunjuk, bye. :)

padahal, entry aku yg lepas baru je ckp pasal nak diet taw, ish ish ish. hahaha.

12 comments:

Zul Idzham said...

ehhhhh,blog akak i!hahaha..kata nk diet ni.ckp x serupa bikin -_-"

fatin natasha :) said...

haha baik kan i promote blog kakak u! :D
alaa kek je pon, bole la mkn. hehe

Zul Idzham said...

hahaha,yela tu baik :p eh,makanan2 mcm ni la yg bole wat gemuk tau x.ish3

fatin natasha :) said...

haha kalau makan cket takpela. :D

Zul Idzham said...

besar sket pun xpe la kan.hahahah

fatin natasha :) said...

HITAMMMMMM ! eh silap, IDZHAMMMMMMMMM! u nak kene cepuk dengan i ea? hahahaha

Zul Idzham said...

hahahah,bongokkkkkk.cepuk la kalo brani :p

zaty said...

ehem2 tumpang lalu heheheh...
da2 la 2 sha....u xgemuk la babe...
btw this cake sgt2 cdap....i pn nk jgak !!!!

fatin natasha :) said...

mr rabun, nnt i cepuk u k :D

zaty, alaa gemuk la zati :(
nmpk sedap kan? i setiap kali tgk mesti terliur. hehe

Zul Idzham said...

yayyy,ada org tu da mengakuu.hahaha :p

mr.kylephytrie said...

ish3....sedap ke...????

fatin natasha :) said...

sedappp, seriously :)