#66 keliru .


bile aku baca blog gadis tu, aku rase mcm bersalah gila dengan dia. aku tak tau kenapa, aku rase mcm kesian sangat dengan dia. semua perasaan campur baur. walaupun aku muncul dlm hidup lelaki tu lepas dorang clash, aku tetap rase bersalah. sebab..aku penah rase ape yg dia rase. Mase Nashrul tinggalkan aku dulu, and jumpe pengganti aku lepas tu, aku memang rase sakit yg teramat sangat. Agaknye itulah yg gadis tu rase skrg. Ya Allah, sumpah aku takde niat pon nak kenal and rapat dengan lelaki tu. bnde tu semua jadi dengan sekelip mata, and tanpa aku sangka langsung. Dalam kepala otak aku sekarang, asek refresh blk ape yg aku rase lepas Nashrul dah jumpe pengganti aku, supaya aku boleh rase ape si gadis tu rase skrg. Aku keliru sangat sekarang. Aku bersalah ke? Ape yg aku buat skrg ni salah ke? jahat ke?

kepada, gadis yg berkenaan, percayalah, saya langsung takde niat nak kenal dengan dia, bende tu sume jadi secara tiba2. saya paham sangat ape awak rase, sumpah sy penah rase ape awak rase, memang sakit yg teramat sangat. dulu pon saya amik masa yg agak lama nak lupe Nashrul tu, dah masuk bulan kedua kitorang clash pon, still tiap mlm nangis sbb teringat kan dia even though dia dah jumpe pengganti saya. Hmm jujur sy ckp, saya sanggup back off utk korang berdua. sy tak tau nape, sy rase bersalah sangat. sy dapat rase ape awak rase skrg. percayalah, awak sangat layak utk mendapat lelaki yg baik dan laki baik tu mungkin dia. :)

kepada ex aku Nashrul, okay i didn't blame that girl at all bcs having r/ship with you, yg i terase, kenapa cpt sgt u jumpe pengganti i. like i wasn't meaning anything to you before, and why so easily you forgetting me. tu je. i skrg dah okay pon dgn bnde tu tho, and happy if you're happy. :)

p/s : sekadar luahan hati. :)

5 comments:

Zul Idzham said...

what past is past.u're not to blame.jgn rasa bersalah okay.everyone can move on with their lives believe me.i x mgkin akan kapel balik dgn dia sbb lepas ape yg da jadi,i da fikir betul2.so,hope that u can get rid of that feeling please :(

fatin natasha :) said...

yea, but still rse guilty gila. that's why bile u ckp psl ni dpn2, i try change topic, i tak bole nk express bnde ni dpn2. sorry. :(

Zul Idzham said...

hmm,xpe la kalo camtu.mungkin lama2 nt u akan okay kan.just want u to know that i love u so much :)

picasonthewall said...

fatin natasha , i love this font u use on ur blog . sori takde kena mengane ngan post . be strong baby :)

fatin natasha :) said...

haha its okay. thank youu :)