#82 aku ade lemak, kau ade?

baru baru ni aku pegi Bizzy Body, tau tak tempat ape tu?
alaa tempat orang2 kaya nak buang lemak. *bajet nak cakap diri sendiri kaya -.-
disebabkan cuti mid term seminggu ni aku tersangatlah bosan,
jadi aku memBIZZYkan diri
dengan memBIZZYkan body aku pegi slimming centre ni.



wah banyaknye duit kau Sha pegi tempat macam ni!


Nanti dulu cik joyah, cik tipah, cik bedah, cik asalehe. Aku tak abis cite lagi ni.
Aku pegi situ pon sebab aku dapat trial FREE
diulangi, FREE ye
kalau tak haram aku nak pegi, cekau mane pulak nak cari duit kan
kawan aku yg bekerja di situ yg ajak aku dtg cuba trial tu
aku pon ape lagi, bende2 free ni tak elok kita membazir :D

ape aku buat dekat sane? hmm

ini


dan ini

oh damn takde gamba pulok.
hmm aku kene masuk dalam hot blanket tu. amende ntah.
ha tu jela.

Tapi aku tak suke la cara org yg keje dkt situ tu nak grab customer
Dia push aku gila2 suro amik pakej yg dorg sediakan
Kalau 1hinggit 2hinggit takpe jugak. aku ni student tahu tak?
Okay dah bole cite pasal makanan. hee
Ha lps dah abis aku BIZZYkan diri dekat situ
Aku ajak Mr Rabun tambah lemak, dekat Sushi King. yeayy
Terokk kan, baru buang lemak, dah sibuk nak tambah lemak balik -.-

Sila amik tisu untuk air liur yg meleleh nanti.


semua ni dah selamat masuk dlm perot aku


yang ni selamat masuk dlm perut dia.

SEDAP WO!

thanks sayang sebab bermurah hati :D

Mase otw balik tu, tetibe ternampak satu kedai yg comel,
nama kedai tu LADYBIRD
macam sesuai untuk Cda je kedai ni en.
kedai ni jual baju baby dan kanak2. comel2 belaka okay.
disebabkan birthday anak buah dia nak dekat,
aku dgn dia setuju nak share belikan dia iniiii......


TARAAAAAAAAA


mini skirt!
mesti comel kalau Chempaka tu pakai.
Dia tu dah la teramat comel.
Kalau pakai skirt ni, masyaAllah
tak tahu nak ckp ape.
btw...
HAPPY BIRTHDAY IN ADVANCE


CHEMPAKA MARISSA
:)

6 comments:

Zul Idzham said...

welcome syggg.sok celebrate bday dia.wuhuu!

fatin natasha :) said...

yeayy dah dapat jumpe dia! hehe :D

Zul Idzham said...

hahaha,suke letteww.comel ennn :D

Marya Hana said...

i kekurangan lemak.. T.T sila derma ..

Huda said...

chempakaaa ! Nakkkk dia :D

fatin natasha :) said...

mr rabun : mestilah suke! rase nak culik dia bwk balik je. geram je.haha

hana : nah nah, amik lemak i ni, nnt baru kita sama besar. hehe

huda : nak dia? tak bole?