#81 makcik kentot ea?

Nak jadikan sebuah cerita, hari Ahad lepas aku kua makan dengan Hunny, Mimie and Mior dekat pekan pilah.Sebab anjung makanan semua dah habis, tu yang menci duk kat kolej mase weekend, sbb byk kedai tak bukak dekat anjung -.- Pastu kebetulan ternampak Mior Palang si kedingkerempeng tu *haha blog aku, suke ati aku lah nak kutuk kau ke ape! :D aku pon mintak la tlg dia bwk g makan, mule2 dia taknak, tp aku paksa gak! See, boleh nampak di situ, kalau aku tgh lapar, aku boleh jd monster paksa orang bwk aku gi makan. HAHA.

So aku pon pegi lah mkn dekat kedai nasi ayam depan Maybank tu. Sumpah nasi ayam kat situ, stailo mailo. Sedapp ah cite dia. Sup dia, nasi dia, ayam dia, kicap dia, sambal dia semua marvelous! *terliur aku cerita! :D Haaaaaaa air bandung dia kaw siot, pandai makcik tu buat. Makcik yg jual tu pon dah bosan tgk aku, sebab selalu mkn situ. Tapi sekarang tgh kekeringan, tak dapat la dtg kedai mokcik. <--- ni bukan typo, mmg nak taip MOKCIK. hehe


eh APE CERITA PASAL NASI AYAM PULAK NIIIII
nampak sangat kau tgh lapar kan Sha. heh

Okay nak sambung cite pasal KENTOT. ha lepas aku dengan kwn2 and si tiangpalang tu habis makan, kitorang pon gerak la blk. Mase otw tu, aku suro si palang tu singgah kedai dekat dgn pasaraya Aktif tu, sbb aku nak beli cermin solek. psst : sebab bilik aku takde cermin lah! bukan sebab gedik2 nak beli. :D ha pastu en, aku pon belek2 lah cermin dkt dalam kedai tu, belek punye belek, aku berkenan dekat 1 cermin ni. Aku pon bawak lah pegi kaunter, and mase tu la berselisih dengan sorg makcik ni. Dia pegi dkt port2 belakang kedai tu, dekat2 jugakla dgn tempat yang aku amik cermin tu.


Nak dijadikan cerita jugak, mase aku dah sampai kaunter tu, tetibe rase nak patah balik pegi usha tgk cermin lain. Sebab mane lah tahu ade yg lagi best, kang kalau dah bayar menyesal plak kan. Aku pon patah la blk, maybe mase aku patah blk g tempat cermin tu, aku jln mcm pompuan melayu terakhir kot sbb makcik tu tak dgr langsung bunyi tapak selipar aku. Bajet sopan la konon! Aku pon ape lagi usha blk cermin2 dkt situ, dekat la dengan makcik tu, dkt belakang dia kot! Tapi dia tak sedar agaknya aku kat belakang dia.


tiba tiba.........aku terdengar bunyi PRROOTTTTTTTTTTTT


ha sudahhhh , apehal bunyi pelik ni, ohh makcik tu KENTOT! dah la aku dekat belakang dia mase tu, tros aku 'erk' terkejut punye pasal. Tak jadi aku nak usha2 cermin2 tu lagi, gila kau nak bertahan dekat situ dengan bauuuu. Oh no no no! boleh pengsan takde napas aku kat situ. tros aku blah.

Dalam kete aku cerita dekat dorang, gelak sakan dorang! semua tanya, "Kau bau tak?" Memang tak lah kan, aku tahan nafas kot lps dgr bunyi prrottt tu. Oh okay sekarang dah tau nape makcik tu cari port belakang kedai tu. Takpe makcik saya paham. Lepas dia kentot tu kan, baru dia sedar aku ade blkg dia, sbb terdengar bunyi terkejut 'erk' aku tu. Tapi time aku dah cepat2 blah dah, yela tak nak bg dia malu, aku buat2 la mcm tak dengar pape. Baik kan aku? hee. Tapi ni jahat, sebab aku cerita dekat korang. Sorry makcik. Takpe sy takde gmba makcik utk di-exposekan. hihi.

Okaylah nak tido, nak mimpi tgh kentot dkt kedai. HAHAH! :D


8 comments:

dewqra chacqk said...

kamu duduk dekat area mane ek ??

fatin natasha :) said...

area mane? u mean my house ke?

Zul Idzham said...

gila sempoi makcik tu.bhahahah

nazira said...

Haha.. kelakar.. :)

http://nazira-mypersonallife.blogspot.com/

fatin natasha :) said...

mr rabun : sempoi kan. haha u dah biase mcm tu en. :D

nazira : kelakar kan. hihi

Zul Idzham said...

hahhaa,cam bongok.tp x elok gak simpan kentut nt x sehat.hahaha ;p

fatin natasha :) said...

tp jgnla kentot merata. burokkkk :D

Zul Idzham said...

dia da pilih spot baik nk lepaskan tp malangnye u plak ada kt situ.hahaha