#84 Chempaka pakai skirt baru ;)


Kenal tak budak comel kat atas ni? ni lah Chempaka Marissa.
Anak buah Mr Rabun saya. :D


Skirt comel yang Chemp pakai ni aku dgn si dia hadiahkan masa birthday
Chempaka hari tu. :)
Comel kan dia pakai? dah mcm nak menari tarian ballet kan? hihi


nah pose special daripada Chempaka. :)


ni lah skirt yg kitorang hadiahkan tu :)
Okay sangat teruja dapat tengok dia pakai skirt ni.
Mestilah kan, sebab aku yg pilih skirt ni aritu. hehe
Kalau boleh teringin nak tgk depan2 Chemp pakai skirt ni.
Pastu nak muah muah pipi dia. hehe

10 comments:

Marya Hana said...

comel sgt budak tu.. dengan ribbon atas kepala.. alahai..

skirt tu uols hadiahkan..? SWEET:)

fatin natasha :) said...

comel kan? hee
yup yup skirt tu kitorang hadiahkan mase birthday dia. tu yg excited nak tgk dia pakai. ;) thanks btw. :)

chenthagila said...

comelnye budak tu!! dapat kat kite memang lembik la kena gomol. geram! :D

fatin natasha :) said...

haha sgt comel kan. kalau jumpe dia pon rase nak kiss dia byk2. :)

bella hamzah said...

eee comelnya cempaka... pakai skirt posing2 xcomel gituh.... :)

fatin natasha :) said...

comel ke xcomel ni bella? confuse confuse. hahah

Zul Idzham said...

well tgok la anak buah sape.tp nasib u pandai pilih skirt.hee

fatin natasha :) said...

eleh berlagak. yang pasti muke dia lari gila kot dgn muka u :D

Well, i mmg pandai pilih skirt. hihi

Zul Idzham said...

mane ada lari.time i kecik2 ada je muke lbih kurang dia.hahha

eleh blagak plak pandai pilih skirt.nyampah :p

Mr.B[e]ave[R] said...

dis gurl is so sweet..haha..chumel