#71 "awak, ini untuk awak ;) "



Saya tau saya tak penah post pasal awak dekat blog saya, sebab sy dah plan, bila awak nak fly sane baru sy nak post benda ni dekat awak. Selama awak dekat Melbourne nanti , awak jangan lupekan saya ye. Selama 7 hari tu, awak pandai2 lah jaga diri awak dekat sane ye. Kita tak dapat nak contact, tak tahu lagi awak dapat skype ke tak kat sana. Nak call , nak msg , mahal pulak roaming. haih. Takpela 7 hari je kan awak? Bukan sebulan pon. hehe



Rantai yang awak bagi ni, saya akan jaga elok2 ye. Jangan nakal2 dekat sane ye Mr Rabun 



damn, baru tulis bende ni , dah rindu dia. :'(

3 comments:

AnisZahra said...

Pewwit. hihi

fatin natasha :) said...

wewwitt. haha

Zul Idzham said...

hee,jaga rantai tu elok2 okay.i rindu u sgt2 ouh.kt sini bole on9 so kalo i free bole la on9.hehe..