#80 friendship is wonderful! :)

hai korangg.
rase macam lama dah tak update blog.
eh lama ke? rase macam baru je lagi update. :D

oh btw, nak cerita cket bnde yang baru berlaku dekat aku tadi.
aku nak basuh baju, so aku turun lah dekat bawah blok aku.
sebab dekat bawah tu ade washing machine yg masukkan duit syiling tu.
tetibe..


*ceh bajet suspen en.
ade sorang lelaki ni tengah turun tangga.
dlm hati aku *apahal ade lelaki tinggal dekat blok perempuan ni?
mak aih , aku pulak time tu pakai short skirt.
yelaa mane lah aku nak tau ade lelaki tinggal dekat bawah tu...
tu yang main redah je pakai skirt turun bawah.
eh eh tp aku mane expect ade laki, so takpelah kan? hee

lepas tu boleh pulak dia nak menggatal dgn aku!
sibuk tny aku duk mane lah, course ape lah, part bape lah
yang paling tak boleh blah dia ckp camni :
"rase berbaloi ke basuh baju dekat situ? lepas ni basuh baju dekat rumah i jela, free je, dtg je ketuk pintu umah i ni bile2 mase."
KEPALA HOTAK KAUUU, ingat aku ni pompuan ape??
eii rase nak baling kasut je dekat laki tu.
pastu nak seret dia kat jalan.
cukup kejam tak?
tak? -.-
oh okay dah boleh abaikan cite ni.
sebenarnya nak show off pic aku dgn housemate aku.
hari tu ntah mcm mane boleh tetibe rase nak amik gamba dkt webcam.
ha amik kau dengan semua aksi kami yang membongak. kahkah




and and...
nak tunjuk gamba sorg budak perempuan cinonet yang sangat comel.
aku curik gamba ni dekat fb, tak tau la si cinonet ni anak sape.
untungnye dapat anak comel! :)

ni lah dia,
taraaaaaaaaa



COMEL GILA KANNNNNNNNN
GERAM SANGATTT
NAK BABY MACAM NI BOLEH?
:D

oh yeah, aku baru perasan rambut dia macam aku cket.


sama kan rambut? hehe nak perasan sekejap :D

psst : imy mr :(

10 comments:

Zul Idzham said...

sempat lagi perasan kan?hehe..btw imy more sayanggg :(

fatin natasha :) said...

eh mne de perasan, btol tak fesyen rambut kitorang sama? :D

imy too :)

Zul Idzham said...

agak sama la di situ.kecomelan tu hmmmm...sama la jugak :D haha

ezasunflower said...

Oh lelaki tu kurang ajar!! Memang kena ajar sikit!!

Wah, budak tecik tu cangat tomey ahhh... geraammm!!

Btw, done following u! @_@

Anis izyan Abd Rahman said...

sgt comeeeell !!!

fatin natasha :) said...

eza : rase nak lempang je muke laki tu. gatal nak mampos. grr.
thanks btw :)

anis, sape yg comel? hehe :D

saad kun said...

at last i found this cute girl..now i know where my friend got it...hahaha

Anonymous said...

ni kawan saya punye sepupu.hari tu tgk kt fb..
http://miera-liyana.blogspot.com

kedaivitaminfatimah said...

comelnya budak tu..

zaara morello said...

Ni adik kpd tunang adik sy..skrg budak comel ni nak umor 4thn..hehe